

Sistema Interamericano de Metrología

DEVELOPMENT OF BASIC METROLOGY INFRASTRUCTURE TO SUPPORT MEDICAL TESTING EQUIPMENT (VENTILATORS)

with support from



A4.P3 (program)v3 June 1st, 2021

Activity N°4: Virtual Workshops: Technical exchange and knowledge transfer

3rd Virtual Workshop

Knowledge transfer event

Tuesday June 1st, 2021. 14:00 to 16:00 (UTC time)

<u>Program</u>

HOUR	INFO	SPEAKER	NOTES
14:00 to 14:05	Welcome: Presentation of speakers	Javier Arias , CENAMEP AIP, Panamá	5 min (max)
14:05 to 14:10	Project info: General update	Hernán Brenta , INTI, Argentina	5 min (max)
14:10 to 15:40	Presentation Piston pipettes calibration as part of a quality assurance program	Sonia Trujillo , CENAM, Mexico	90 min (max)
15:40 to 15:55	Questions	(coordination) Javier Arias CENAMEP AIP, Panamá	15 min (max)
15:55 to 16:00	Closure	Javier Arias, CENAMEP AIP, Panamá, and Franziska Kamm, PTB, Germany	5 min (max)

Total duration: 2 h (max.)

The presentation event will take place virtually, on June 1st 2021, from 14:00 to 16:00 UTC time. Participants will get a special invitation to the event.

Simultaneous translation Spanish-English will be provided.